Banekontrol

Formålet med banekontrol er at sikre, at vores medlemmer og gæster får den bedst mulige oplevelse på REE Golfbane.
Banekontrollen kommer rundt på alle REE Golfbane’s faciliteter på forskellige tidspunkter og dage. Er det nu også nødvendigt?
Ja, Banekontrollen kører rundt og har derfor et større overblik end den enkelte ”Bold”, så vi kan sikre et bedre flow i spillet. Vi kan også sikre, at vi ikke har ”gratister” på banen og at alle behandler vores bane pænt, så der altid vil være et veltrimmet anlæg til gavn og glæde for alle. Egentlig er ikke noget nyt i det. Det er bare de generelle golf- og etiketteregler. Det er ikke meningen at ”straffe” nogen, så som udgangspunkt vil Banekontrollen selvfølgelig blot opfordre til at reglerne efterfølges. Skulle det – mod forventning – ske, at en sådan opfordring ikke efterkommes, vil Banekontrollen overlade det til REE Golfklub at følge op.
En banekontrol tager ca. 1 minut, hvis alting er i orden!
Så kære golfere – sørg for at jeres ting er i orden når I går på banen, og vær med til at gøre vores bane til et endnu bedre sted at være.

Læs om vores regler her.

Vi var en flok golftosser og spille jeres bane. Hold da op, hvor var det lækkert! Banen står OUTSTANDING flot; lækre hurtige greens.
Tak
! ⛳️ Overvejer medlemskab næste sæson.

Jeg og min makker er enige om, at banen aldrig har været bedre. Absolut en af Nordsjællands bedste.   

Det er altid en stor glæde og fornøjelse at besøge jeres bane. Som altid var den klippet flot og fremstod i meget fin stand.

Jeg svarer stort set aldrig på de her mails fra Golfbox, men denne gang vil jeg gøre en undtagelse, for I skal altså have ros! Jeg har spillet en håndfuld forskellige baner på Sjælland i år, og jeres var med afstand den i flottest stand. Fairways ku selvfølgelig have haft gavn af lidt mere vand, men var dog ganske fine, og jeres greens især var en fornøjelse ift andre baner.  Fortsæt det gode arbejde – vi kommer i hvert fald igen!