Juniorer

Kære alle nye og øvede juniorgolfere og forældre
På denne side kan du læse lidt om træningsaktiviteterne i REE Golfklubs juniorafdeling.

Træning for juniorer

Første træningsdag vil være i starten af april 2021 (endelig dato meldes ud snarest muligt) og være tilrettelagt som følger:

·         Hold 1 – for begyndere:

·         Torsdage Kl. 16.00 – 17.00 træning med Jon og hjælpetræner. Derefter 30 min. golflege med hjælpetræner. Opstart 8. april.

·         Hold 2 – for let øvede:

·         Torsdage Kl. 17.00 – 18.00 ( sammen med hold 3) træning med Jon. Derefter 30-45 min. selvtræning / golflege. Opstart 8. april.

·         Hold 3 – for øvede:

·         Tirsdage kl. 17.00-18.00 træning med Jon. Derefter selvtræning / spil på bane. Opstart 6. april.

·

Vi træner altid udendørs uanset vejret, så husk påklædning der passer til vejeret.

Opdelingen af træningen i tre hold sikrer, at spillerne oplever at blive trænet på deres eget niveau, som sikrer en relevant og udbytterig træning for alle.

Bemærk, at der vil være sommerpause for tirsdags- og torsdagstræningen i skolernes sommerferie.

Weekendspil på par-3 banen

Som supplement til træningen om tirsdagen og torsdagen spiller vi på par-3 banen hver søndag fra kl. 13.00. Det vil blive gennemført som fælles spil på par-3 banen, men ikke i form af egentlig træning med Jon. For at vi kan gennemføre dette ekstra tilbud til den formelle træning, har vi brug for lidt assistance fra forældre eller bedsteforældre, til at sørge for at holde lidt samling på spillerne. Det er ikke noget, der vil kræve egentligt kendskab til golf.

Trænerteamet

Vi glæder os til endnu en sæson med vores dygtige pro-træner Jon. Han får hjælp med det praktiske fra frivillige hjælpetrænere og forældre. Er der forældre, som gerne vil give en hånd med, så mød op til træningen og aftal det med Jon. Der kan ofte bruges et par ekstra hænder til at hjælpe med lidt af det praktiske, og ellers er der mulighed for at nyde spillernes glæde og successer med træningen.

Vi anvender juniorklubbens Facebook gruppe (REE Golf Junior), når vi skal kommunikere om træning og turneringer. Så meld jer ind i denne gruppe på Facebooks, så I kan holde jer opdateret om, hvad der sker for juniorerne i klubben.

Vi glæder os til endnu en fantastisk sæson sammen med juniorerne!