Ny i golfens verden

Du kender selvfølgelig golf, men ved du også, at golf er en sportsgren med masser af naturoplevelser, socialt samvær og konkurrence?

I REE Golfklub sætter vi en ære i, at nye golfere skal føle sig velkomne og få en god start i golfens verden. Vi ved godt, at de mange regler og mærkelige udtryk kan være overvældende for nye spillere, og vi ved også godt at golf har ry for at være en ”Rigmandssport” og en dyr sport. Men sådan er det ikke hos os.

Klub 37

Nye medlemmer i REE Golfklub har taget rigtig godt imod vores tilbud – Klub 37 – som tilbyder begyndere masser af fællestræning, socialt samvær, hjælp til regler, deltagelse i matches og hjælp til at finde spillerpartnere. Det er muligt at melde sig ind som Prøvemedlem i REE Golfklub når som helst, dog stopper fællestræningen normalt med udgangen af september. Så jo før du melder dig ind, jo mere træning kan du nå. Da vi spiller på sommergreens året rundt, er det muligt, at spille golf året rundt hos os, undtagen når det sner eller der er frost på banen.

Vi viser gerne rundt og hjælper dig med at finde den bedste indgangsvinkel for dig.

Nedenfor har vi samlet nogle praktiske informationer til dig,  så du i ro og mag kan blive klogere på golfens verden. Og ellers er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i REE Golfklub.

Du kan læse mere om Klub 37 her.

Pro

En golftræner kaldes en Pro. I golfklubben er der flere muligheder for træning, og vores trænere ledes af Magnus Landström, som er tidligere landstræner. For nye medlemmer er der gratis træning i grupper, og derudover kan du også vælge individuelle lektioner.

Du kan læse mere om træning hos vores pro’er her.

Handicap:

Et golfhandicap er, sammen med et aktivt medlemskab af en dansk golfklub, nødvendigt for at kunne spille på 18-hullers banerne rundt omkring i Danmark og i udlandet.I REE Golfklub starter vi ved handicap 54, som du helt automatisk får, når du har klaret nogle ”prøver”, som udover en teoriprøve, der tages på internettet, består af nogle rent praktiske prøver.

Læs om handicapsystemet her.

Ordensregler

Ordensregler er golfsportens ”Takt & Tone”.
Du kan se vores ordensregler her.

Dress Code

Der findes regler for, hvordan man ser ud, når man færdes på en golfbane. Det findes også i mange andre sportsgrene, så det er ikke så underligt.

Man behøver ikke at udskifte hele sportsgarderoben på en gang, man kan sagtens finde anvendelig tøj i sin almindelige garderobe.

Se REE Golfklub’s dresscode her

Udstyr

Hen ad vejen kan man godt nå at erhverve sig udstyr for mange penge, men det er absolut ikke nødvendigt og slet ikke til at begynde med.I selve træningsforløbet kan du låne udstyr af os. Når du så taler med trænerne kan de fortælle dig helt præcist, hvad der passer til dig – så undlad at købe et brugt sæt. Der er ingen garanti for, at det er optimalt for dig.

I starten behøver du kun nogle få jern, en god handske og nogle gode sko – så er du klar til at erobre golfbanen.

Besøg shoppen i REE Golf her. 

Vælg et medlemskab der passer dig

Vil du gerne i gang med golf, men ved ikke, hvor meget du kommer til at spille?

Fortvivl ikke! Vi har medlemsskaber, som passer til de flestes behov. Klik her i listen til højre for at vælge det medlemsskab, som passer til dig.

  • Prøvemedlem

    Med et prøvemedlemskab hos REE Golf kan du prøve golf i 3 måneder, inden du beslutter, om det er noget for dig.

  • Par 3 medlemskab

    Supergodt Par-3 medlemskab med ubegrænset spil på vores 9 hullers Par-3 bane og med adgang til vores træningsfaciliteter og køb af træningsbolde til medlemspriser.

  • Distance-medlemskab

    Det kræver, at man er medlem i anden dansk golfklub og betaler minimum kr. 6.000 i kontingent.