Seniorklubben

Suppleant
sax3@os.dk

VELKOMMEN TIL SENIORKLUBBEN!

Seniorklubben er åben for alle REE Golfklubs medlemmer, der er fyldt 50 år samt for ægtepar/samlevende, hvor den ene part er fyldt 50 år.

Udover selve golfspillet lægges der stor vægt på, at vi på tværs af medlemskredsen har det hyggeligt sammen.

Ved indgangen til 2021 var antallet af medlemmer omkring 120.

Kontingentet udgør kr. 300 pr. medlem for sæsonen 2021.

Vi spiller match hver mandag fra begyndelsen af april til først i oktober. Første spilledag i 2021 er mandag den 12. april. Afslutningsmatchen finder sted mandag den 4. oktober.

Vi arrangerer desuden hver sæson 2 ture med spil på andre baner – en 1 dags tur og en 3 dages tur. Herudover afvikler vi hvert år vores eget klubmesterskab, der afsluttes med en middag i restauranten.

I menupunktet “Sæsonprogram” kan du se hele sæsonprogrammet for 2021.

Følgende tidspunkter er reserveret til Seniorklubbens medlemmer:
Mandag kl. 09.00-11.00. Vi mødes ved matchkontoret senest kl. 08.30, hvor holdene sammensættes.
Mandag kl. 15.33. Tidspunktet er reserveret til de medlemmer, der ikke har mulighed for at spille om formiddagen. Spil på det nævnte tidspunkt forudsætter dog, at der bookes tid senest 5 dage før, idet tiden ellers frigives af sekretariatet til andre medlemmer af REE Golfklub samt greenfee-spillere.

Spilleformen ved den ugentlige match er som udgangspunkt stableford, men i sæsonens løb vælges også andre spilleformer, jf. sæsonprogrammet. Alle matcher afvikles med ”sivende” gunstart, og når det er muligt som en tællende turnering.

Der spilles om mindre præmier i hver match. Det er dog en forudsætning for at deltage i præmiekonkurrencen, at man deltager om morgenen (kl. 09:00) eller på det angivne tidspunkt om eftermiddagen (kl. 15:33). Husk at aflevere dit scorekort i Seniorklubbens postkasse efter hver match. Præmier uddeles den første mandag i hver måned.

Har du lyst til at blive medlem, skal du blot sende en mail til hansen.ipsen@pc.dk med følgende oplysninger: Navn, adresse, handicap, medlemsnummer, fødselsdato og telefon.

Vi står klar til at byde dig velkommen.

Vil du også være med i klubben, hvor vi spiller både kort og golf?