Åbent Hus 2021

Mon ikke golf lige er noget for dig?

I løbet af foråret inviterer REE Golfklub til Åbent Hus/Begynderdage, hvor det er muligt at prøve sporten, inden du evt. beslutter dig for enten et billigt 3 måneders Prøvemedlemskab eller et 4 ugers kursusforløb, hvor du lærer at spille golf.

Dagen starter kl. 10, hvor alle tilmeldte mødes ved golfklubben foran Shoppen i den gule træbygning, hvor du får udleveret et golfsæt. Herefter vil du i et par timer kunne prøve kræfter med denne traditionsrige og udfordrende sport, og du vil få information om klubben, mens der bydes på lidt godt til ganen fra klubbens Café Pibe Mølle, naturligvis i henhold til aktuelle corona-restriktioner.

Blandt de, der tilmelder sig et Prøvemedlemskab – og betaler på dagen, trækkes der lod om et gratis Prøvemedlemskab.

Vi slutter programmet med, at du får mulighed for at prøve vores træningsbane sammen med nogle hjælpere.

Hvis det lyder det som noget for dig, så send en tilmelding – nødvendigt af hensyn til corona-restriktionerne – til den dag der passer dig bedst til mette@reegolfklub.dk

Sidste gang i 2021: Søndag den 13.06.21

Husk tilmelding: mette@reegolfklub.dk  eller telefon 48 79 56 55

Det med småt
Et Prøvemedlemskab er for nybegyndere (dvs. personer uden banetilladelse og personer, der ikke allerede er medlem i en anden klub).
De fleste prøvemedlemmer bliver klar til den store bane efter 3 måneders prøvemedlemskab, men vi kan naturligvis ikke garantere, at alle bliver klar til at bestå Golfkørekortet efter 3 måneders prøvemedlemskab.
Dette gælder naturligvis også for de, som vælger det koncentrerede 4 ugers forløb.

Der gøres klar på driving range

Der øves i at putte

Vælg et medlemskab der passer dig

Vil du gerne i gang med golf, men ved ikke, hvor meget du kommer til at spille?

Fortvivl ikke! Vi har medlemsskaber, som passer til de flestes behov. Klik her i listen til højre for at vælge det medlemsskab, som passer til dig.

• Prøvemedlem

Med et prøvemedlemskab hos REE Golf kan du prøve golf i 3 måneder, inden du beslutter, om det er noget for dig.

• Træningsmedlem

Med et træningsmedlemsskab kan du bruge træningsfaciliteter og Par 3-banen til en lav, årlig pris.

• Vintermedlem

Med et vintermedlemsskab kan du spille i perioden 1/10 til 31/3 til en reduceret pris.
    Udsolgt for sæson 2021-22.