Klubturneringer

Foreløbig Turneringsplan for 2022

Her er den foreløbige turneringsplan for 2022, hvor vi lige nu afventer navnene på sponsorer og spilformater.

Vi har valgt, at der i lige år spilles Greenkeepernes Hævn og i ulige år spilles REE GOLF Ryder Cup.

Turneringsplanen opdateres løbende, og tilmelding til de første turneringer åbner snart.

Opdateret: 21/2-2022

Lørdag, 2. april                                 Åbningsturnering, Royal Unibrew – Texas Scramble. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Søndag, 29. maj                                Turnering – Penka`s Forårsturnering
Lørdag, 11. juni                                  Pink Cup – arrangeres af Møllepigerne
Lørdag, 25. juni                                 Race to Lydinge Resort (Fødselsdagsturnering)
Lørdag, 6. august                              Turnering, slagspil