Klubturneringer

Foreløbig Turneringsplan for 2022

Her er den foreløbige turneringsplan for 2022, hvor vi lige nu afventer navnene på sponsorer og spilformater.

Vi har valgt, at der i lige år spilles Greenkeepernes Hævn og i ulige år spilles REE GOLF Ryder Cup.

Turneringsplanen opdateres løbende, og tilmelding til de første turneringer åbner snart.

Opdateret: 21/8-2022

Lørdag, 2. april                                 Åbningsturnering, Royal Unibrew – Texas Scramble. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Søndag, 29. maj                                Turnering – Penka`s Forårsturnering. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Lørdag, 11. juni                                  Pink Cup – arrangeres af Møllepigerne. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Lørdag, 25. juni                                 Race to Lydinge Resort (Fødselsdagsturnering). LÆS RESULTATLISTEN HER.
Lørdag, 6. august                              E. Mortensen & Søn Open- slagspil. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Lørdag, 20 august                             Landströms Sommermatch. LÆS RESULTATLISTEN HER.
Søndag, 21. august                            DGU, Juniorturnering.
Søndag, 4. september                       STARKS Efterårsmatch. (NB: AFLYST)
Onsdag, 14. september                     REE GOLF Open 2022
Lørdag, 17. september                      Klubmesterskaber – Slagspil
Søndag, 18. september                     Klubmesterskaber – Slagspil