Medlemsfordele

Køb Golfhæftet 2023 i dag og få Golfhæftet 2022 gratis.

I 2023 vil Golfhæftet være digitalt og når du køber det i kampagne perioden 19. august – 30. september, får du 2022 med uden beregning. Du kan købe Golfhæftet i sekretariatet.

Læs mere om Golfhæftet her https://www.golfhaftet.com/dk/

REE Golfklub junior-ordning:
• Fuldtids- og Flex-Hverdagsmedlemmer (Senior)  i REE Golfklub kan gratis medtage en familie-relateret junior – med en
anden hjemmeklub end REE Golfklub – op til 12 gange i perioden fra den 1. april til den 30. september.
• Såfremt man ønsker at benytte sig af denne medlemsfordel, kan man henvende sig i Sekretariatet, hvor juniorens DGU-nr. oplyses. Derefter tilsendes en personlig kode svarende til 12 greenfee billetter i ovennævnte periode.
• Ved efterfølgende runder betaler junioren greenfee efter de gældende retningslinjer hos REE Golfklub.

Ny turneringssponsor i 2022 Lydinge Resort – Helsingborg.
Det er med stor glæde, at vi kan informere om, at vi i 2022 arrangerer ”Race to Lydinge Resort” i juni med Lydinge Resort som hovedsponsor for turneringen, og det bliver med både flotte golfpakker og mange andre præmier, som du kan læse mere om, når årets turneringsplan offentliggøres.
Men udover at være sponsor, så har Lydinge Resort desuden et eksklusivt tilbud på golfpakker med 25% rabat til REE Golfklubs medlemmer.
Benyt dette LINK når du booker en golfpakkke på Lydinge Resort.

Tilbudet gælder hele 2022 – men du skal booke inden den 28. februar – og du skal benytte rabatkoden Golfvän2022. Så nu er det på tide at tænke på sommergolf.
På Lydinge Resort findes det nybyggede hotel med hele 43 charmerende værelser lige ved banen, så der er ikke langt til hul 1.
Du kan læse meget mere om Lydinge Resort og de mange muligheder, der er for, at dit ophold på Lydinge Resort kan blive en rigtig god oplevelse:
LÆS HER.

Støt REE Golfklub hver gang du tanker.
OK? LÆS HER.