Møllepigerne

Suppleant
Karin Andersen
Suppleant

Kom med i Møllepigerne og del din golfglæde med os

Hvem er Møllepigerne, og hvad vil vi?

Møllepigerne er en klub i klubben, der løbende tiltrækker nye medlemmer, og som samtidig er et aktiv både for REE Golfklub i almindelighed og for de kvindelige medlemmer i særdeleshed.

Møllepigerne vil med de mange forskellige turneringer være medvirkende til at etablere nye golfbekendtskaber på tværs af alder og handicap, og vi håber, at medlemmerne vil betragte Møllepigerne som en del af deres sociale og faglige netværk.

Hvornår og hvordan spiller vi?

Vi spiller hver tirsdag. Møllepigerne har om tirsdagen fortrinsret til banetider i følgende tidsrum: 10:00 – 10:45 inkl. samt 15:33 – 16.45 inkl. Tiderne skal være booket i golfbox senest 2 dage før aktuel spilledato (søndag). Hvis de ikke benyttes, bliver de lukket op for andre medlemmer samt gæster.  Det er også muligt at booke en tid i golfbox i løbet af dagen.

Da alle vores tirsdagsrunder er tællende, skal man efter hver runde udfylde og underskrive sit scorekort korrekt af både dig og din markør. Markøren skal være medlem af Møllepigerne. Dette kan ses ved, at der står et Q efter navnet (Dette betyder quinde, og at man er en Møllepige). Scorekortet lægges i den røde postkasse i dameomklædningen. Er scorekortet ikke korrekt udfyldt, kan det medføre diskvalifikation i turneringen.

Hen over året kører vi forskellige konkurrencer. Der er dels en MASTERSCORE og en ORDER OF MERIT fordelt på 4 rækker.

Vi ønsker også at udbrede kendskabet til spillets mange facetter og regler endnu mere. Der vil derfor 4-5 gange i løbet af sæsonen være matcher, hvor forskellige spilleformer afprøves, og hvor vi altid afslutter dagen med en hyggelig middag i Cafeen. I forbindelse med disse turneringer er der altid flotte præmier, som enten vores sponsorer, eller vi selv har leveret.

Hvordan bliver jeg medlem af Møllepigerne i REE Golfklub?

For at kunne melde dig ind i Møllepigerne skal du være:

Kvinde, fyldt 18 år, medlem af REE Golfklub samt have et registreret hcp. Ved din tilmelding giver du os samtidig tilladelse til at bruge din mailadresse til fremsendelse af nyhedsmail.

Såfremt du gerne vil høre lidt mere om vores klub, inden du melder dig ind i Møllepigerne, kan du blot sende en mail til vores forkvinde Marianne Sinding på: golf@sinding.nu. Du er også meget velkommen til helt uforpligtende at komme og spille med os om tirsdagen en månedstid, så du på den måde kan lære os at kende og se, hvordan det hele foregår. Kontakt blot et af vore bestyrelsesmedlemmer.

Hvad koster det?

Der opkræves et årligt kontingent på kr. 250, og beløbet indsættes på:

Reg.nr. 2276 konto 0712382120.

Overførslen mærkes med dit navn og medlemsnummer.

Bestyrelse

Vores årlige generalforsamling finder sted i begyndelsen af oktober, og efter konstitueringen af vores bestyrelse efter seneste generalforsamling ser denne således ud:

Forkvinde:             Marianne Sinding

Kasserer:               Hanne Tandrup

Sekretær:               Hanne Vesth Hansen

Medlem:                 Lone Jensen

Medlem:                 Alice Olsen

Suppleant:             Karin Andersen

Suppleant:             Helle Falk

Vil du også være med i klubben, hvor vi spiller både kort og golf?