Banen er fin.
Buggy og scooter må benyttes, dog skal kørselsanvisninger på banen respekteres.
Banetoilet ved 6. og 9. hul er åben.

Banen kan være lukket på grund af rimfrost. Hold øje med Golfbox. Banetoilet ved 6. og 9. hul er lukket hele vinteren.
COVID-19 restriktioner: Klubhus og golfsimulatorer er lukket. Cafeen: Læs herunder. Toiletter  i loungen og klubhus er åbne.
Covid-19 restriktioner fra 21. april: LÆS HER
Check-in skærm til bekræftelse og udskrivning af scorekort i klubhuset er igen muligt.

Vi har indført vinterregler og midlertidig lokalregel om lejeforbedring. Vi spiller til sommergreens hele året, og der kan normalt handicapreguleres hele året.

Husk at rette nedslagsmærker!

Kom ud og prøv vores dejlige baner!

Vi var en flok golftosser og spille jeres bane. Hold da op, hvor var det lækkert! Banen står OUTSTANDING flot; lækre hurtige greens.
Tak
! ⛳️ Overvejer medlemskab næste sæson.

Jeg og min makker er enige om, at banen aldrig har været bedre. Absolut en af Nordsjællands bedste.

Det er altid en stor glæde og fornøjelse at besøge jeres bane. Som altid var den klippet flot og fremstod i meget fin stand.

Jeg svarer stort set aldrig på de her mails fra Golfbox, men denne gang vil jeg gøre en undtagelse, for I skal altså have ros! Jeg har spillet en håndfuld forskellige baner på Sjælland i år, og jeres var med afstand den i flottest stand. Fairways ku selvfølgelig have haft gavn af lidt mere vand, men var dog ganske fine, og jeres greens især var en fornøjelse ift andre baner.  Fortsæt det gode arbejde – vi kommer i hvert fald igen!