Regionsgolf

REE Golf tilbyder igen i år sine fuldtidsmedlemmer at deltage i Regionsgolf.

Regionsgolf er holdsport, når det er bedst. Den enkelte spiller har sin egen match, men det er holdets samlede resultat, der udtrykker holdets præstation og afgør holdets placering.

I Regionsgolf spilles hulspil. Det er ægte golf, sådan som det blev udtænkt for 400 år siden, og det tiltaler mange.

I alle kampe spilles fra scratch. Der er afregning med det samme for hvert hul, der spilles. Hullet vindes, tabes eller deles, og så er det bare videre til næste hul. Det giver en hurtig og glidende afvikling af spillet.

Efter et kaotisk 2020 som vi forsøger at glemme hurtigst muligt, håber vi på et anderledes 2021 med flere kampe pr. hold og mere social samvær, selv om vi nok må regne med nogle restriktioner lidt endnu.

Regionsgolf er en holdturnering for klubgolfere, og det sociale aspekt er vigtigt. Der spilles for “alvor”, men det hyggelige samvær mellem spillerne og hold fra forskellige klubber er bærende og vanedannende.

Turneringen afvikles i diverse rækker og REE Golf har tilmeldt 3 hold:

• Hold
  • 1 B-hold
    ———–
  • 1 C-hold
    ———–
  • 1 D-hold 1
  • Hcp.krav
  • ikke under 11,5
    ——————–
  • ikke under 18,5
    ——————–
  • ikke under 26,5
  • Holdkaptajn
  • Jørgen Nordentoft tlf. 22 22 20 86 – bogholderi@reegolfklub.dk
  • Madeleine Heerwagen tlf. 21 77 06 46 – m@heerwagen.dk
  • Helle Falk tlf. 23 33 77 53 – helle.falk@mail.dk

Et hold bliver inddelt i en pulje på typisk tre til fire hold. Der spilles “alle mod alle” ude og hjemme i maj og juni måned med kampstart typisk slut eftermiddag.

Puljevinderne mødes herefter i et slutspil. Det ender med en regionsvinder, der herefter deltager i kampen om landsmesterskabet i august/september måned.

Til hver kamp skal et hold stille med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome, som bliver udtaget af holdkaptajnen.

Hvis du gerne vil læse mere om regionsgolf, kan jeg anbefale at du gå ind på Regionsgolf Danmarks hjemmeside, rgd.dk

Har du lyst til at være en del af et hold eller ønsker at høre mere om Regionsgolf, er du velkommen til at kontakte holdlederne eller undertegnede, der glæder sig til at høre fra dig.

Søren V. Andersen

23 43 37 39.