Nyhedsbrev juli 2022 fra seniorklubben.

Kære medlem

Vi afviklede som bekendt vores klubmesterskab i mandags – den 04. juli – og kårede dermed årets Ironwoman og Ironman. Mesterskabet har i mange år været henlagt til en fredag. I år havde vi dog valgt at flytte matchen til en mandag – vores sædvanlige spilledag – i håb om, at vi herved kunne øge tilslutningen, som de senere år har været lidt vigende. Satsningen lykkedes. Bestyrelsen kunne således med glæde konstatere, at mere end 60 medlemmer deltog i både matchen og den efterfølgende middag i restauranten.

Der var gunstart over det meste af banen præcis kl. 13:00. Vejret var tørt og fint – dog lidt blæsende. Så humøret var højt, da starten gik, men dalede til noget nær lavpunktet efter ca. 3 timer, hvor vejret pludselig viste sig fra sin “grimme” side, idet sluserne den næste halve times tid åbnedes i det, der vel bedst kan betegnes som et skybrud (15 mm nedbør på højst 30 minutter). Heldigvis ingen tordenvejr, som jo ville have ført til, at vi havde været tvunget til at afbryde matchen.

Hvorvidt det var frygten for tordenvejr, der fik omkring 10-15 medlemmer til at indstille spillet og søge ly i caféen, eller det “bare” var regnvejret, skal jeg ikke gøre mig klog på, men faktum var, at “kun” omkring trefjerdedele af de startende stod strabadserne igennem og fuldførte alle 18 huller.

Da vi efter matchen fik sorteret lidt i de tørre og mindre tørre scorekort, kunne vi – lidt overraskende – konstatere, at der var opnået rigtig mange flotte scorer på trods af, at de sidste 5-7 huller blev spillet under meget vanskelige forhold.

Efter vi havde haft lejlighed til at iføre os noget tørt tøj, kunne vi gå til bords i restauranten, hvor Liz og Jan (det nye forpagterpar) serverede en dejlig velsmagende 3-retters menu bestående af:  Ørredmousse i koldt røget laks, helstegt svinemørbrad og lemon cheesecake. Det lover godt for vore fremtidige arrangementer.

Tiden var nu kommet til uddeling af præmier, hvor interessen naturligvis i første række knyttede sig til førstepladsen i dame- og herrerækken.

Årets to mestre – og dermed årets Ironwoman og Ironman 2022 – blev:

Inge M. Nielsen med 39 point og Søren V. Andersen med hele 45 point.

Desværre havde Søren ikke mulighed for at deltage i middagen og præmieuddelingen, så det var derfor alene muligt face-to-face at hylde Inge for den flotte præstation. Vi må ved førstkommende lejlighed tage revanche og give Søren samme hyldest for den imponerende score. Og nu kan jeg vist ikke trække den længere.

Under præmieuddelingen, hvor der i første omgang var uddeling af uafhentede præmier fra tidligere matcher og dernæst uddeling af præmier til nærmest hul, gik der uvist af hvilken grund pludselig en stor sort klap ned, og jeg begik beklageligvis en kæmpe bommert, da jeg oplyste, at vi ikke havde fået præmier til nr. 2, 3 og 4 i dame- og herrerækken – kun til de to førstepladser.

Det var åbenbart forkert, for Søren havde, inden vi slog ud, givet mig alle individuelle præmier (gavekort), som befandt sig i samme mappe som de uafhentede præmier, og som jeg fortsat nærmest stod med i hånden. Så hvordan jeg kunne “rode sådan med det”, har jeg ingen fornuftig forklaring på. Jeg tager naturligvis det fulde ansvar for fejlen, lægger mig fladt ned og ruller rundt. Undskyld, Søren.

Præmierne uddeles naturligvis ved førstkommende lejlighed.

For god ordens skyld nævnes alle præmietagerne nedenfor:

Individuelt:

Klubmestre – Ironwoman og Ironman: Inge M. Nielsen, 39 point og Søren V. Andersen, 45 point.

Damer: nr. 2: Bente Bach, 38 point, nr. 3: Lillian Johannessen, 37 point og nr. 4: Jette Elvekjær, 36 point.

Herrer: nr. 2: Torben Lange, 37 point, nr. 3: Gert Geertsen, 37 point og nr. 4: Tommy Märcher, 34 point.

Nærmest Hul  hul 3 (2. slaget):

Damer: nr. 1: Hanne Tandrup, 0,38 meter og nr. 2: Jytte Slotsgaard, 2,17 meter.

Herrer: nr. 1: Michael Dingsdal, 0,42 meter og nr. 2: Bent Hansen, 0,47 meter.

Nærmest hul  hul 18 (2. slaget):

Damer: nr. 1: Inge M. Nielsen, 0,00 meter og nr. 2: Hanne Elster, 0,25 meter.

Herrer: nr. 1 og 2: Tommy Märcher og Kristian Tofte begge 0,00 meter.

Når jeg ikke dukker op til matchen førstkommende mandag, skyldes det på ingen måde et forsøg på at undgå at blive stillet ansigt til ansigt med min brøler, eller at jeg har valgt at abdicere, men alene, at jeg er forhindret.

Bent H.