Nyhedsbrev maj 2022 fra seniorklubben.

Nyt fra Seniorklubben

Torsdag den 19. maj gennemførte vi den første af indeværende sæsons 2 planlagte ture, hvor vi prøver kræfter med andre baner.  Destinationen denne gang var Værløse GK. Banen er beliggende i kuperet terræn i et ret åbent landskab, men med flere ”blinde huller”, hvilket naturligvis øger udfordringerne for dem, der ikke kender banen (som Keld Sørensen gør).  Også de store ”underlige skrå” greens kræver megen omtanke, hvis man rækker ud efter præmier. Og det gør de fleste af os jo – især på de første huller, hvorefter ambitionen falder en smule efterhånden, som der kommer flere og flere ettaller og streger på scorekortet.

Sidst vi gæstede Værløse GK, var tilbage i 2009 – altså for 13 år siden. Dengang kom de fleste deltagere bestemt ikke tørskoede i land, så det var selvfølgelig med en vis betænkelighed, at vi havde valgt Værløse igen i år. Hvordan gik det så med vejret?  Jo, vejrudsigten var der for så vidt ikke noget i vejen med. Der ville først komme regn sidst på eftermiddagen, så det gjorde ikke så meget. Men nu er det jo sådan med de vejrprofeter, at de ikke altid holder, hvad de forudskikker, og det gjorde de heller ikke denne gang. Omkring frokost åbnede sluserne sig for alvor, ligesom der kortvarigt var rumlen foroven. Det hele var dog stort set overstået inden for en halv times tid, så tøjet nåede let at tørre, inden vi kom i mål til en velfortjent frokost.

Under frokosten blev der naturligvis uddelt de obligatoriske præmier både individuelt, til hold og nærmest hul.

Et udsnit af præmiemodtagerne kan ses på de 2 vellignende fotos nedenfor.

1.præmie – hold: Bent Hansen, Astrid Hendrup, Karin Gehlshøj og Niels Seehusen

Præmier individuelt: Keld Sørensen (1), Jørgen Petersen (2), Astrid Hendrup (3) og Leif E. Larsen (4).

Øvrige resultater under ”Seneste resultat”.

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg synes deltagerantallet var skuffende, idet ”kun” 32 medlemmer deltog i turen – altså mindre end hvert tredje af Seniorklubbens medlemmer. Det håber jeg, vi kan gøre bedre i fremtiden. Men os, der var af sted, havde en dejlig tur.

Turen var i lighed med alle vores ture siden 2014 arrangeret af Bent Jacobsen, som vi desværre måtte sige et farvel til den 9. maj 2022, hvor han efter sygdom afgik ved døden i en alder af 79 år.